Om mitKBH

MitKBH er en brugerdrevet online guide til København. Det er brugerne, der vurderer byens steder med anmeldelser og karakterer.

Vi tror på, at ti almindelige københavnere ved mere om København end én journalist. Det giver mulighed for flere sandheder om ét sted formuleret af københavnerne selv – uden hensyn til annoncekroner og læsertal. MitKBH giver københavnerne mulighed for at blive hørt – og for at høre hinanden.

Måske har du og jeg ikke samme smag. Men en anden bruger er måske din københavnske soul mate? Det kan du se, når brugerne selv laver indholdet. Vi kan for eksempel vise dig steder, der minder om de steder, du er helt vild med. Mere er på vej – men vi vil også gerne høre dine ideer til, hvad vi skal udvikle. Send os en mail!

Hvorfor er det kun cafeer, barer og den slags? Et eller andet sted skulle vi jo starte. Men når vi begynder at have lidt flere anmeldelser, vil vi gerne udvide. Til arrangementer eller arbejdspladser, til butikker eller børneinstitutioner, eller hvad der nu er del af dit København.
Mulighederne er mange.

Vi tjener ikke bunker af penge på det her – men laver det i vores fritid. Fordi København fortjener en ordentlig guide – og fordi vi synes, det er pissesjovt. Vi håber, du vil være med.

Vi ses på grillen!
Claus, Julius, Mikkel, Morten & Rasmus
Redaktionen består af:

 • Claus Lillerup, årgang 197x, Frederiksberg, Webdesigner
 • Julius Thy, årgang 1979, Østerbro, Konsulent
 • Mikkel Sander, årgang 1978, Nordvest, Spillestedsleder
 • Morten Gade, årgang 1980, Frederiksberg, Kommunikationsrådgiver
 • Rasmus Luckow-Nielsen, årgang 1979, Nørrebro, CTO
 • David Hasselhoff, årgang 1952, Hollywood, livredder, skuespiller, helt
Reklamer

2 Responses to Om mitKBH

 1. Mit mit mit brugersamarbejde – co-creation

  Brugergenereret indhold er virkeligt kommet til Danmark. I de sidste par dage er der da dukket sites op som dyrker “brugerskabt” indhold og samarbejde, co-creaton eller hvad det nu politisk korrekt hedder i dag.
  Som omtalt p f.eks. Kollabo…

 2. bjlindhard siger:

  I mødes på Grillen og har det “pissesjovt” (det har lammet på grillen ikke!).

  Har I ikke glemt, at skrive Kasper på listen og strege ham ud?

%d bloggers like this: