nam nam

Hvis bare jeg havde 2000 kr. til overs så ville jeg bruge dem på at besøge det skønne lille spisested på Kronborggade. Fra http://www.de-gaulle.dk

Kokketræf – 2006 ” Julefrokosten ”

Torsdag den 23 November kl. 18.30, har vi inviteret nogle af vores gode venner og kollegaer til et gastronomisk kokketræf i Julens ånd.

Arrangementet vil forløbe sådan at hver af de inviterede sammensætter en af menuens retter og i fællesskab kombinere aftenens ”snacks”.

Ideen er at kickstarte Julen ved at lade hver person kreere sin egen version af en traditionel Juleret.

Ligeledes vil alle kokkene, i samarbejde med Allan, finde en passende vin til sin ret og derved være med til at skabe ikke bare maden men også dets følge.

Grundet det lille køkken og Bo & Pauls enorme korpus vil kokkene, mengle sig med gæsterne under aftenens forløb.

Prisen per person er 2000,- kr. og inkludere velkomst drink, menu, vin menu, kaffe og petit fours.

Menu

Frokost om aftenen / Bo Jacobsen, ”Restaurationen
Dansk skaldyr / Paul Cunningham, ”The Paul”
Trøfel ret / Kasper Rune, “Restaurant Kommandanten”
And & foie gras / Morten Arnfeldt, “De Gaulle”
Gris Tranguebar / Singh Gill, ”Restaurant Koriander”
Æbleskiver & gløgg / David Johansen, “De Gaulle”

Der er lukket for kommentarer.

%d bloggers like this: