Fest & fede funktioner

Efter et par ugers test er vi nu oppe på at have over 100 brugere, bl.a. på grund af flot omtale fra de dejlige danske webloggere og en fin artikel i Urban. Vi er også nået over 500 anmeldelser.I de forløbne uger har vi lavet nogle nye funktioner, som giver dig chancen for at få meget mere ud af mitKBH. Vores nye muligheder er nemlig noget ganske særligt.

Her er en liste med nye og gamle ting, vi selv synes er rigtig fede:

  • Hvis du går ind på siden og stemmer på 10-20 steder, begynder mitKBH at give dig forslag til nye steder – baseret på hvor meget du minder om andre brugere – prøv det!
  • Nogle mennesker er bare sjovere at nyde København med end andre. I din profil kan du finde brugere, der deler din smag.
  • Og på et sted kan du finde inspiration til andre steder. Det er for eksempel de samme, som kan li’ Empire Bio og Oakroom. Gad vide, hvor de går hen først?
  • Med vores kort kan du finde den der bar, du ikke kunne finde hjem fra eller den der park ved Park
  • Og hvis du er til ord, kan du bruge nøgleord til at finde steder på kryds og tværs. Er du til en ølbar på Østerbro, et værtshus på Vesterbro eller et skodagtigt scorested?
  • Du skaber selv mitKBH: Hvis du er uenig med anmeldelserne, kan du skrive dine egne. Hvis du finder forkerte informationer, kan du rette dem. Smart, ik’?.

Vi har mange flere ting på vej. MitKBH er et udviklingsprojekt, og vi bliver nok aldrig færdige. Men vi synes snart, at vi er langt nok til at fejre det.

Og folk der bruger mitKBH er sgu fede. Så dem vil vi feste med. Du får din invitation til vores lanceringsfest snart. Vi finder noget godt at drikke til alle jer, der har skrevet anmeldelser! Skynd dig, skynd dig, skynd dig! 🙂

Tak til jer, der har givet os fejlrapporter og nye ideer.
De er skrevet ned i en lang liste, der kan ses på vores blog.
Og vi er i fuld gang med at implementere dem.

Power to the people og alt det der!

Redaktionen & David Hasselhoff

www.mitkbh.dk

Reklamer

Der er lukket for kommentarer.

%d bloggers like this: