Status

Så kom mit første blogindlæg! Stor bedrift for en person der ikke vidste hvad rss feeds var for 2 dage siden (er stadig ikke sikker ☺)

Det kan ikke siges for tit, tak til alle jer der har taget godt imod mitKBH! siden står og falder med om folk har lyst til at bruge den, og indtil nu ser det jo lovende ud.

Da vi først introducerede ideen for vores venner, var den generelle reaktion at det lød fedt, og det ville de helt klart benytte sig af. Når det kom til at skrive indholdet på siden var de dog noget mere afdæmpede, og mange regnede ikke med de ville have tid/mod til at skrive anmeldelserne selv. Det har i dog gjort helt til skamme her de to første uger, anmeldelserne vælter ind og vi har allerede rundet 600. Det er samtidig fedt at se folks meget forskellige anmelderstil, og læse om steder jeg ikke anede eksisterede. Håber det bliver ved i samme stil, i takt med at der kommer nye brugere til siden.

Antallet af ratings er så småt også begyndt at stige, der er dog stadig en del steder med kun en enkelt rating. Håber jeg bliver bedre når vi får flere brugere, da mange af vores nuværende og kommende funktioner bygger på folks rating. Hvis der stadig er steder du endnu ikke har givet en rating men du har været på, så skynd dig ind og brug 5 minutter på karaktergivning – dette vil også gøre de steder vi anbefaler dig endnu mere skarpe 🙂

Ser frem til at møde dem af jer, som jeg kun har et billede af ud fra jeres anmeldelser, til den kommende fest.

Reklamer

4 Responses to Status

 1. morten siger:

  Det gælder ikke os andre – vi ved godt hvad RSS er. Den smarte teknik, der gør, at man kan spilde sin tid meget mere effektivt 🙂

  Men det er fedt, at man godt kan være totalt web 2.0 uden at være en nørd.

 2. Mikkel siger:

  Apropos RSS feeds, kunne I så ikke offentliggøre det fulde feed på denne blog i stedet for kun et uddrag?

 3. luckow siger:

  Hej Mikkel
  RSS skulle gerne indeholde fuldt feed nu.
  Du må lige råbe op hvis jeg tager fejl.

  mvh
  Rasmus

 4. Mikkel siger:

  Det ser fint ud. Mange tak! 🙂

%d bloggers like this: