Forslag til dig forbedret

Så blev det sørme muligt at vælge hvilken kategori man gerne vil have forslag i.
Det er jo ikke altid at man har lyst til et tur i parken…

Prøv selv på Min side

Min side - nu kan du vælge kategori til dine forslag

Reklamer

3 Responses to Forslag til dig forbedret

 1. turbino siger:

  Hejsan,, jeg fik en mail fa den nye Conran restaurant der snart åbner.. skrev en lille text om den.. og linker til jeres site der r super..fedt..
  http://turbino.wordpress.com/2006/11/08/sa-er-conran-pa-banen-igen/
  Jeg tænkte også at i evt skulle lave en kategori der omhandler alle de nye Kontorhoteller der dukker op.. efterhånden er der en del… se evt her: http://www.turbino.dk/

 2. mikkelsander siger:

  Hej tubino

  Tak for rosen. Vi håber du vil anmelde en masse gode (eller dårlige) steder.

  Ang. Kategorier, så er det en balence mellem at have nok til at det dækker alt, men så få at det er overskueligt. Kontorhoteller kan nok ikke bære en kategori alene. Lige nu er tubino anmeldt under steder og det for så vidt ok. Det er lidt en “diverse kategori”. Ser vi at brugerne opretter en masse steder, som kunne udgøre en selvstændig kategori, så kiger vi på fordelingen af dem.

 3. turbino siger:

  ok.. cool nok.. der er bare en laaang rækker kontorhoteller og kontorfællesskaber efterhånden.. og i kunne let genere en del trafik via google hvis i lavede en kategori om dette emne. der er efterhåndedn mange der benytter sig at kontorhotller.

  Just an idea (-:

  Og jeg er sikker på at alle nuværende eller kommende kunder ville give deres mening til kende på dette site omkring denne type kontorløsninger.

%d bloggers like this: