Bruger nummer 1.000 elsker Nordhavn

Forleden fik mitKBH bruger nr. 1.000. Storm er 37 år og arbejder som systemforvalter i en stor it-virksomhed om dagen.storm - bruger nr. 1000 På alle andre tidspunkter af døgnet er han livsnyder, amatørfotograf og københavner.

Et så rundt tal som 1.000 skulle ikke forbigå i tavshed, så vi stilte Storm et par spørgsmål.

Hvor hørte du om mitKBH?
I forbindelse med Computerworlds omtale af Webchamp 2007. Tillykke med prisen! 🙂

Hvad er den bedste anmeldelse, du har skrevet?
Det må være den om den gamle kulplads ved H.C. Ørsteds Værket – “Det hemmelige galleri“, som graffitimalerne åbenbart kalder det. Fantastisk sted, som man burde unde sig selv at opleve, hvis ellers man er til andet end gøgl på Strøget og shopping i Magasin.

Hvad er den næste anmeldelse, du skriver?
Temmelig sikkert noget om havnen. Det østligste punkt af Nordhavn er et bud. Det er også et afsides “hemmeligt” sted, som byder på luft, måger og den smukkeste udsigt over Øresund og indsejlingen til Københavns Havn. (Storm overhalte redaktionen – og skrev denne læsværdige anmeldelse)

Hvad er bedste ved mitKBH?
At indholdet er brugerdrevet og at jeg selv kan føje mine holdninger – positive som negative – til et givent sted. Derudover fornemmer jeg, at den overvejende del af brugerne har åbne øjne og lægger mærke til flere ting i byen end bare den seneste navneændring af diskotekerne i Nørregade, så jeg holder også meget af bare at surfe tilfældigt rundt på sitet og læse om alt fra kiosker til bydele.

Og det værste?
At det bliver skåret ud i pap, at jeg ikke har tid til at opleve alle de steder, jeg gerne vil.

Har du nogen forslag til vores udvikling?
Udbred kendskabet mest muligt og udbyg indholdet. Måske i form af en konkurrence, hvor eksisterende brugere deltager i en slags “referral program” og kan vinde et eller andet, hvis de skaffer nye brugere. En “Send denne anmeldelse til en ven”-funktion kunne også skabe nye læsere og brugere. Udvidet funktionalitet (eller lignende) til brugere, der skriver mange anmeldelser eller uploader mange billeder kan opildne til at få endnu mere indhold. Skab en slags community, så brugerne kan kontakte hinanden via fælles interesser.

Hvad er de tre fedeste steder i København?
Refshaleøen, Silo 52 og Dragør Fort. Anmeldelser er på vej. 🙂

Og de tre værste?
Strøget, Fisketorvets Shoppingcenter og Brønshøj.

Er der andet, du gerne vil fortælle?
Hvornår får vi en bygning i København, som kan sætte Malmös Turning Torso til vægs?

Reklamer

3 Responses to Bruger nummer 1.000 elsker Nordhavn

  1. luckow siger:

    Fedt! 🙂
    Det er jo sjovt at høre mere om vores brugere – jeg kan nikke genkendende til meget af det du nævner, Storm :p

  2. storm siger:

    Hej luckow, ja jeg gætter på, at der er mange med mere eller mindre fælles interesser på mitKBH. Men det er jo også derfor, at sitet er fedt. 🙂

  3. […] Vi har fået vores bruger nr. 2.000 – det gjorde vi faktisk på dagen for vores fest. Vi har skrevet til ham og spurgt om et interview, ligesom vi i sin tid lavede med storm. […]

%d bloggers like this: