Nye features på vej

Kommer der aldrig noget nyt på mitkbh? Jo da, undertegnede har arbejdet hårdt de sidste 14 dage på at lave nye spændende tiltag på mitkbh.

Her kommer til sneak-preview af nogle af disse tilføjelser… – jeg er nemlig så stolt af dem, at jeg ikke kan holde kæft :p

Integration til findvej
For det første har vi endelig fået lavet en integration til Findvej.dk , således vil mitKBH nu selv finde lokationen på kortet når du indtaster adressen. Samtidig hitter den også selv ud af postnummeret, noget der jo altid er helt umuligt at gennemskue i København.

Smartere kort
Den næste store ting som vi har brugt lang tid på er kortet. Det er blivet kraftigt opdateret, og er nu langt mere dynamisk – og så loader det hurtigere, hvilket får hele siden til at virke hurtigere – og det er jo godt!
Vi har fået så mange steder, så det nuværende “store kort” har ramt sine begrænsninger – det tager jo en evighed at loade hundredevis af barer.

Nye kort funktionaliteter

Desuden vil man nu kunne se sine nøgleordssøgninger direkte på kortet – mens man søger.

Vi håber at disse forbedringer vil være med til at kortet bliver en bedre og mere inspirerende indgang til at finde nye steder i Købenavn.

Gem dine søgninger med RSS
Mange brugere har spurgt os om flere RSS feeds, og det er vi godt igang med at lave.
Bl.a. kan du nu hive et RSS feed ud med dine egne anmeldelser, således du kan putte på dem på din blog, det samme med hensyn til dine favorit- og hadesteder.

Endnu smartere er det dog, at du kan gemme dine nøgleordssøgninger som RSS feed, så hvis du nu vil holde øje med “sushi” steder i “City” så er dette muligt.
Du kan også gøre det samme bare med anmeldelser alene – dvs. at du kan lave et feed med alle nye anmeldelser indeholdende nøgleordet “fest” eller et andet nøgleord efter eget valg 🙂

Der vil med tiden komme mange flere RSS feeds, og forslag er selvfølgelig velkomne – både her og på debatten.

Jeg skriver igen når opdateringer er online – forhåbentligt i løbet af denne uge.
Der kommer selvfølgelig også en fuld liste over rettelser og tilføjelser – og den er ret lang efterhånden.

/rasmus

Reklamer

7 Responses to Nye features på vej

 1. […] jeg nævnte i Nye features på vej, så er hovedopdateringerne relateret til vores kort, vores nøgleordssky, RSS feeds og integration […]

 2. maltesen siger:

  Jeg tænkte om det ikke kunne lade sig gøre med links til andre anmeldelser, hvis de på en eller anden måde har relevans for hindanden som f.eks. Københavns Lufthavn og Flyvergrillen (de er faktisk anmeldt begge to på mitkbh.dk)?

 3. morten gade siger:

  Hej Maltesen

  Man kan gøre det i den enkelte anmeldelse, se hvordan her: http://www.mitkbh.dk/about.php?show=faq

  Hvis man skal lave “Relaterede steder”, skal det helst ske automatisk på den ene eller anden måde – og hvordan skal man gøre det udover afstand (det gør vi jo allerede). Nogen ideer?

 4. maltesen siger:

  At man lige som på wikipea kan omklamre det ord som skal bruges til at lave link ved hjælp af [[ og ]] – findes det tilsvarende ord som selvstændig anmeldelse skal det så linke til hindanden.

  Den tekniske side af sagen kan I få ved henvendelse til folkene bag den danske udgave af wikipedia på http://da.wikipedia.org/wiki

 5. maltesen siger:

  Det kan jeg så se, at den metode er brugt, så ingen brok herfra 😦

 6. luckow siger:

  Ja, dog med den forskel, at vi kun kigger efter “steder” og ikke titler på anmeldelser.
  Men det var dog en god ide, så jeg vil på et tidspunkt sørge for, at [noget her] også kigger i overskrifter på anmeldelser (og på personer for den sags skyld).

  Jeg kan dog se at det var en smule usmart kun at bruge enkelt [] i stedet for [[]], men det tror jeg bare lige at vi må leve med indtil videre…

%d bloggers like this: