Over 1.000 steder på mitKBH

Vi gør ofte selv grin med, hvor mange mærkedage, man kan finde i et projekt som mitKBH. Men her forleden krydsede vi et magisk tal, som alle vi, der har skrevet anmeldelser, kan være rigtig stolte af. Ikke mindre end 1.000 forskellige københavnske steder er nu anmeldt i over 2.300 forskellige anmeldelser. Fantastisk flot.

Det gør os også til den ubetinget største brugerdrevne guide i Danmark. Vores nærmeste konkurrent, Pubspotters (check dem ud! De har rigtig meget indhold), har godt 700 steder i Danmark (men 1.400 i hele verden, så det må være det næste mål). Men det er selvfølgelig også et noget mere begrænset felt, de har sat sig for skal anmeldes.

Det skal selvfølgelig fejres. Og vi vil allerhelst fejre det med alle jer. Derfor er vi gået i gang med at finde ud af, om vi kan samle sponsorer til en fest. Hvis vi ikke kan finde ud af andet, køber vi ti kasser øl og mødes med jer i Kongens Have. Men vi håber på noget lidt federe – og har gang i nogle gode kontakter. Mere om det her på pladsen – tilmeld dig vores RSS-feed eller vores nyhedsbrev.

Reklamer

4 Responses to Over 1.000 steder på mitKBH

 1. Mikkel siger:

  Jeg synes, 10 kasser øl i Kongens Have lyder hyggeligt! 🙂

 2. Thor siger:

  Tillykke! Det er fuldt fortjent. Øl i Kongens Have lyder helt sikkert hyggeligt – og pladsproblemer er der vis ingen af 🙂

 3. Det er virkelig godt gået. Det fede er, at selv om der kommer en “overflod” af steder, så fungerer søgninger som de nærmeste populære steder i forhold til fx en restaurant lige så godt som altid. Man drukner ikke i resultater, men får stadigvæk den mest relevante information i forhold til det sted, man kigger på, til éns egen profil og så fremdeles.

  Tillykke!

  Kongens Have lyder som en fin idé – men husk at tjekke vejrudsigten 🙂

 4. maltesen siger:

  Tillykke med det – glæder mig til at skåle med resten af jer i Kongens Have 🙂

%d bloggers like this: