Brainstorm med findvej

I går aftes havde vi sat Peter Brodersen stævne på Cafe Retro, hvor vi fik smagt på deres øl og diskuteret vilde fremtidsplaner. Peter er jo manden bag Findvej.dk, et site vi jo – som nogen nok har opdaget – er ret vilde med.

Der blev snakket meget om mobile løsninger og hvad der kan lade sig gøre nu og i fremtiden. Det bliver i hvert fald helt sikkert en kanal som bliver rigtig interessant at sende indhold igennem – og det er stadig på baby-stadiet.

Ellers var det mest en social ting hvor vi kunne sidde og glæde os over vores nørdede interesse over Google Maps, og hvad der kan lade sig gøre med kort/mobil teknologi.
Fx kan man på den nye Nokia N95 tage billeder og tracke sin GPS information samtidig, og det kan jo blive ret interessant for os i fremtiden, når GPS i mobiler bliver hvermandseje.

Peter har desuden en spændende feature på trapperne som vi også fik diskuteret, men det skal han selv have lov til at fortælle om 🙂 (og så fik jeg vist lagt pres på ham for at få det færdigt – gnæk).

Desuden fik vi aller nådigst lov til at grov-stjæle Peter kortinformationer omkring placering af S-tog og Metro-stationer, så de vil også komme på kortet i en nær fremtid. Dejligt og tak for det, Peter!

Altid fedt at snakke med initiativrige mennesker – og øl og kaffe bliver vi aldrig trætte af, så tag da endelig kontakt til os hvis du har lyst til at snakke med os 🙂

/rasmus

Reklamer

3 Responses to Brainstorm med findvej

 1. turbino siger:

  nokia n95…. øvv den skal jeg bare have.. så kan jeg nemlig teste om man kan se Joost TV på den..
  ps. e der nongen der gerne vil have en Joost.com invitation ?? så har jeg en del tilbage…

 2. Puha – det er hårdt at være under pres 🙂

  Men nu har jeg endelig fået lavet den første fungerende udgave af den hemmelige, spændende feature!

 3. luckow siger:

  Super fedt 🙂
  Så kan folk eller gå i gang med at undre sig over hvordan du lige gjorde dét 🙂

%d bloggers like this: