Cand. KBH.

Som vi tidligere har blogget om er der to flinke studerende, der skriver speciale med mitKBH som case. De bider ikke og hvis du har tid og lyst, ville du gøre dem glade, ved at hjælpe. Se nedenfor.

/redaktionen

Kære brugere af mitKBH.dk

Vi er to specialestuderende, som er i gang med at skrive speciale med mitKBH som case. I den forbindelse vil vi gerne snakke med dig – en bruger af mitKBH – om din brug af siden, og evt. også din brug af andre sociale websteder.

Interviewet kan foregå i vores mødelokale (som ligger 3 min gang fra Forum), eller det sted der passer dig bedst. Det skal bare være et roligt sted, og altså ikke foran højtalerne til endnu en støttekoncert for Ungeren. Tidspunktet skal naturligvis passe os alle, bare det er i løbet af juni måned.

Interviewet tager max. en time og som tak for hjælpen modtager du et gavekort til en billet til Empire Bio (byens bedste biograf jf. mitKBH).

Vores baggrund i specialet er en generel interesse for web 2.0 / sociale medier, og vi studerer begge en kombination af datalogi og kommunikation på Roskilde Universitetscenter. Derudover er vi aktive brugere af mitKBH.dk.

Vi søger mellem 4 og 6 brugere til vores interview.

Hvis du har fået lyst til at hjælpe os, må du gerne sende os en mail, så vi kan aftale nærmere.

Med venlige hilsner
Katrine Clausager, kacl@ruc.dk (alias Plyskatten) og Klaus Bloch, kbloch@ruc.dk (alias Marloch)

Reklamer

One Response to Cand. KBH.

%d bloggers like this: