København får mobil byguide – tjek det ud!

Her til aften har vi lanceret vores mobile udgave af mitKBH i den første beta-udgave:

mobil.mitkbh.dk 

Det betyder, at det er slut med ikke at vide, hvor man skal gå hen – det tager ikke længere tid at få de relevante forslag, end det tager at sende en sms.

Mobil versionen set fra operamini.com/demoDen nye byguide giver en fuldstændig ny måde at bruge sin mobil. Du får informationer, du kan bruge, der hvor du står i byen – uden du skal finde en computer med internetadgang. Du kan for eksempel indtaste en adresse og få forslag til barer, cafeer og spisesteder i nærheden. Shawarma efter byture? Kaffe efter biografen? Skobutik efter løbeturen?

Du kan både søge efter steder via udvalgte nøgleord (bydele), via almindelig søgning (søg på stedets navn) og via adresse (steder i nærheden af hvor du er). Pissesmart, hvis du spørger os, der har leget med det de sidste par uger.

Det er selvfølgelig gratis at benytte mobil-versionen, som fungerer bedst på Opera Mini.

Beta

Det er som nævnt en beta-udgave. Så hvis du finder nogen fejl eller får en god ide, må du rigtig gerne lade os vide det. Skriv en kommentar her i indlægget eller send en mail til mobil@mitkbh.dk.

Husk at skrive hvilken telefonmodel og evt. browser, du benytter.

Graviditet

Vi er meget glade, og det føles lidt som om, vi har født et barn. Vi har i hvert fald snakket om det i mindst ni måneder! Og hvis jeg skal blive i denne frygtelige analogi, så er det Kasper, der har båret barnet.

API

Mobil-versionen af mitKBH er også det første, der bliver lavet på vores nye API. Den er faktisk så ny, at vi ikke er helt færdige med at dokumentere den endnu, men den bliver gjort tilgængelig lige om lidt! Følg med her på bloggen.

Lancering

Vi lancerede mobil-versionen på Idealbar her til aften. Hvis du sidder og keder dig, så kom ned forbi. Vi er der nok stadig. Indlægget blev skrevet i eftermiddags.

Reklamer

7 Responses to København får mobil byguide – tjek det ud!

 1. .. og adressen er i øvrigt mobil.mitkbh.dk 🙂 Men rigtigt fedt projekt, jeg har allerede bookmarket siden på min mobiltelefon. Den virker dejligt fornuftig!

  I øvrigt tak for en rigtig hyggelig fest på Ideal Bar. Det var fedt at se hele MitKBH-holdet og mange af brugerne (inklusive Morten Gades fanklub). Jeg havde desværre stadigvæk daggamle tømmermænd og blev nødt til at gå hjem tidligt for også at være klar til at arrangere en fest i morgen.

  Men jeg håber, at I stadigvæk fester løs, mens jeg skriver det her indlæg 🙂

 2. Mona Lisa siger:

  Det er da for seriøst fedt. Hvor mange gange har jeg ikke savnet sådan en funktion. Nu kan mitkbh virkelig komme til sin ret. Skal sprede rygtet til alle mine venner med nyere mobis. Tak for en god guide!!!

 3. […] går på MitKBH, så er det også passende at nævne, at de til deres halvårsfest i aftes samtidig offentliggjorde deres mobilvenlige hjemmeside. Den giver blandt andet mulighed for at søge efter specifikke sider, eller slet og ret bare at […]

 4. Har lige været inde og prøve mobil versionen. Den er fed! Et super værktøj. Kudos!

 5. luckow siger:

  Nu opdateret med billede og link.
  Vi glæder os til at høre ris og ros 🙂

 6. maltesen siger:

  Det er godt at høre og læse, mens man er på ferie, at det hele ikke gå i stå på mitkbh.dk og tillykke til de stolte fædre med den lille ny 🙂

 7. mitKBH siger:

  Stjæl vores indhold! mitKBH lancerer API

  Vi gør det nu nemmere for udviklere, AOK, mashup hajer og andet godtfolk at hive adresseinformation, nøgleord og anmeldelser fra mitKBH og ind i deres egne projekter så længe de overholder den Creative Commons licens, indhold på mitKBH er udgivet …

%d bloggers like this: