Konkurrence til mitKBH

Så er AOK endelig på vej med noget nyt… Læs lidt om det her hos Jon Lund fra FDIM her. Eller se en hel webcast fra New Media Days med AOK-chefen Christian Lund her.

“Enhver oplevelse skal ideelt set beskrives fra tre vinkler: Den skal beskrives journalistisk (…) så skal der være en tredjedel af brugersiden (…) og endelig så er der annoncørerne.” – Christian Lund

“In a week or so the Copenhagen cityguide scene will witness the transformation of dominant player aok.dk into a fullfledged 2.0 application, complete with user reviews and profiles, google mashups and extensive incorporation of reviews from non-aok sources.” – Jon Lund

Det bliver jo spændende at se i luften. Og for os at se, dejligt motiverende at AOK er på vej til at lave Københavns næstbedste guide (undskyld Pubspotters) 😉

Reklamer

6 Responses to Konkurrence til mitKBH

 1. luckow siger:

  Det lyder da interessant – det bliver spændende at se hvordan det virker i praksis.
  Om ikke andet, så er det sgu da godt at der kommer gang i giganten 🙂

  Og så lyder det som om, at mangospot også skal på dupperne – Christian Lund nævner Århus Stiftstidende over flere omgange, så de lancerer nok også snart noget på aoa.dk

 2. friism siger:

  Jeg synes ofte det Kbhguide glemmes i rangordninger af brugbare sites: http://kbhguide.com/

  Det bliver spændende om man på den nye sammensmeltning af af aok og kbh360 også tiltales på jysk: “KBH360 er en brugerdreven byguide…” (fra kbh360.dk, bemærk den jyske form af “at drive”).

 3. kng siger:

  Er det ideelt, at annoncører er med til at beskrive en oplevelse?

  Derudover bliver det spændende at se, hvad de gør med kbh360.dk – skal det fortsætte med at være AOKs web 2.0 sandkasse, eller bliver det lige så stille aflivet, efter brugere og indhold er blevet assimileret af moderskibet.

 4. luckow siger:

  Nu har jeg lige siddet og glugget det igennem i 20 minutter, og jeg er da glad for at se noget som er endnu mere rodet og uoverskueligt end vores site!
  Hold da op hvor har de meget junk på én side – det er jo ikke til at finde rundt i.

  Mental note: Lav mitkbh tosset brugervenligt og overskueligt. 🙂

 5. friism siger:

  Et site som http://arto.dk/ ligner jo også fortorvet foran La Hacienda lørdag morgen, men er vildt populært alligevel. Jeg tror mitkbh skal satse på quirky, ukommercielt, intelektuelt som modsætning til aok hvor alle tanker mere sofistikerede end “FISSE!” kommer til at drukne i banner-reklamer.

  Nu hvor jeg skriver, hvad med en “først på stedet” counter på profiler der angiver hvor mange steder man har været den første til at anmelde? (Problem: Hvordan forhindres land-grabbing?)

%d bloggers like this: