Julemarkeder i København

Vi har stadig ingen eventkalender – men indtil da kan vi da godt dele tips med hinanden. Her er et par fine lister med julemarkeder i København:

iByen: “Jule markeder med ponyer og balkanmusik
iByen: “Ægte julede julemarkeder
AOK: “De anderledes julemarkeder
AOK: “Julens mange markeder
VisitCopenhagen: “Julemarkeder og -udstillinger

Jeg plejer at kigge på designskolens julemarked – og holder mig ellers fra det meste. Er der nogen markeder, du kan anbefale, som ikke bare er de sædvanlige butikker pakket ind i plasticgran og glaskugler?

Reklamer

4 Responses to Julemarkeder i København

 1. Katrine siger:

  Julemarked i den Grå Hal på Staden er et must for mig – åbent fra den 8. til den 20. december. Minder om en østerlandsk bazar, med meget godt håndværk, og dejlig duft af røgelse 🙂

 2. Signe siger:

  Costum house i Havnegade har i år et hyggeligt julemarked i 2 telte med høballer og hygge. Der er åbent hver lørdag og søndag fra 11 – 17.30. Der er en masse dejlige økologiske og biodynamiske produkter og delikatesser, så kom med tom mave og tømt pengepung. Absolut et besøg værd. Man kan jo evt. komme forbi hvis man alligevel skal ned i Nyhavn, til deres traditionelle juleboder.

 3. Tina Thomsen siger:

  Designerskolens julemarked var i år et besøg hver. For dem af Jer der ikke var forbi i fredags, så husk det til næste år.

  http://www.tinathomsen.wordpress.com

 4. Roskilde Havns Julemarked er også et besøg værd. Specielt hvis man gerne vil hilse på julemanden og se den flotte lys udsmykning på havnen. Derudover kan man købe alle mulige lækkerier både i cafeen, i havnekiosken på roskilde haven, og ved staderne.

  Så er der også mulighed for at se på alle de søde figurer fra ButikTrylledej.dk naturligvis, som bliver det eneste julemarked jeg kommer på i år.

  Se mere på http://www.butiktrylledej.dk – du er meget velkommen til at sende mig dine kommentarer – eller forslag til søde julefigurer.

  Med venlig hilsen Mette

%d bloggers like this: