De 5 bedste steder i København med udendørs servering

Foråret er endelig fremme. Men hvor er de bedste steder at nyde det? MitKBH’s brugere anbefaler fem steder med udendørs servering. Vær selv med på mitKBH.dk og få personlige anbefalinger baseret på din smag.

  1. Urban Picnic
  2. Stefanos delikatesser
  3. Lundgren VIP
  4. Kalaset
  5. Ban Gaw, Halmtorve

Urban Picnic

Der er ting, som man bare skal prøve her i livet, en af dem er en tur til New York, hvor et besøg hos Dean og Deluca er et must. En anden ting, som man ikke må snyde sig selv, er Urban Picnics picnickurv, der er en oplevelse i sig. Den kombination af hjemmelavet wraps, salat og en tunsalat med advokadomos fås ikke meget bedre. Jeg kan blive ved med at fortælle om, hvad der er i kurven, men der skal jo være plads til overraskelser. Så har du lyst til at forkæle kæresten på en varm sommerdag eller give din date en oplevelse udover det sædvanlige, så er dette her stedet. Picnic Kurven koster 375 kr og der er utrolig meget mad i den.
conelly

Stefanos delikatesser

Heldagssol, aftensol og sød betjening. God mad til meget rimelige priser og så bliver man mæt for 60 kr. samtidgt med at man bliver sund og glad
basse

Lundgren VIP

Very Important Products er lidt kikset forkortet til V.I.P. Men vi har at gøre med en delikatesse og vinbutik. Her er alt hvad du kan ønske dig i pølser, ost, skinker, patéer, samt en hulens bunke god (og dyr) vin.
sander

Kalaset

Seks ud af syv .dage var jeg på Kalaset i sidste uge.
Jeg er imponeret over, at det er lykkedes ejerne af Kalaset at gøre det ingen af de tidligere ejere har formået – at skabe et hyggeligt, uformelt og afslappende sted, hvor man faktisk har lyst til at opholde sig.
Og for at gøre det hele lidt bedre er kaffen til og med god.
gab

Ban Gaw

Ban Gaw er indretsmæssigt sådan som en rigtig thairestaurant efter min mening skal være (uden for Thailand). Fyldt med hygge og atmosfære og selvfølgelig med velvoksne billeder af hr. Konge og fru Dronning + et husalter. Betjeningen er fin og serviceminded med et godt smil. Så rammerne er sat for en god restaurant.
Frøken Roesen

Reklamer

Der er lukket for kommentarer.

%d bloggers like this: