De bedste scoresteder i København

Det er forår, og alle andre har en kæreste. De går i hånd, nusser hinanden i Kongens Have og kysser – bare for at håne dig. Men heldigvis kan MitKBH‘s brugere hjælpe med de fem bedste – eller værste – scoresteder.

1.    Eiffel bar 3,5 propeller
2.    Nasa 3 propeller
3.    Leopolds 3 propeller
4.    Ludwigsen 2,5 propeller
5.    Dakota 2,5 propeller

Eiffel bar

Det er bestemt en klassiker blandt værtshuse. Med yderst blandet publikum. Jeg boede på Havnen ½ år omkring 1990, og selv flere år efter vidste bartenderen lige præcist, hvad jeg havde lyst til at drikke, alt efter tidspunktet på døgnet, når jeg vendte frygteligt tilbage. Herunder altid gratis kaffe, og priser, som man stadig ikke bliver ruineret af, trods den tiltagende mondænisering/spolering af Christianshavn. Og i weekenderne har det bestemt også været et godt scorested. Det vil jeg da tro stadig gælder. Nu hvor jeg er gift, tester jeg ikke den slags så meget mere!
-E_N_Willumsgaard

Nasa

Glem konceptet NASA – og brug de gennemførte lokaler med god musik, plads, aircondition, service, ingen slagsmål og høflige folk – til at jage byens lækreste fyre!
-Katrine

Leopolds

Leopolds fik i 2005 en femteplads på AOKs liste over byens bedste flirtested, hvilket er helt fortjent, og det er tydeligt at en god del af gæsterne kommer med dette i tankerne. De fleste gæster ligger i alderen mellem 25 og 35 år, og stilen er smart på den lidt for smarte måde
-julius

Ludwigsen

Ludwigsen (eller ‘Luderen’ blandt… venner) er et stort værtshus på Vesterbrogade. Det er et udtryk for den blanding, Vesterbro stadig er – her kommer håndværkere, studerende og alle andre, der lige skal have en øl. Stedet er på ingen måde stilet, men er lidt beskidt og rough.

I hverdagene er stedet ret trist, men i weekenden er der proppet fra 23-tiden. Så udvikler stedet sig til et scorested, især omkring den store bar, der er centrum i lokalet.
-morten

Dakota

Ja altså score, det kan man på Dakota. Stedet er dejlig uhøjtideligt og de besøgende er som regel nede på jorden og helt ligetil. Man er næsten altid velkommen ved et bord hvor der er en ledig plads, og der er konstant trængsel på dansegulvet. Intet fancy hovski snovski, og ikke så mange bøllebank.
-sine

Reklamer

2 Responses to De bedste scoresteder i København

  1. Kasper siger:

    haha… ja sgu da! Bopa, udover at ligge på Østerbro, så er det altså værd at have med! Jeg synes også at man kunne nævne Barcelona, (og specielt ovenpå! ;))

    😉

%d bloggers like this: