Byens fem bedste shawarmaer

Klokken er fem. Hvad enten det er fem nat eller fem eftermiddag, skal du bruge en shawarma. Men hvor får du den bedste? Her er fem forslag fra brugerne på mitKBH.dk:

1. Merhabas Kebab 5 propeller
2. Galaxe Pizza Bar 4,5 propeller
3. Pizzateket 4,5 propeller
4. King of Kebab 4,5 propeller
5. Boys Shawarma 4 propeller

Merhabas Kebab

Den rare hr. Merhaba laver faktisk ubetinget byens bedste shawarma. Hans mor står der sommetider, og på trods af at hun er vældig sød, så er hun beklageligvis ikke så stærk i shawarma-faget som sin søn. Det kan derfor anbefales at undersøge hvem der står bag disken inden man køber ind. Fru Merhaba kan kendes på brillerne og tørklædet.
-speedster

Galaxe Pizza Bar

Byens suverænt bedste shawarma. Ingen over, ingen ved siden af. Mennesket kører gerne fra den anden ende af byen når det vil forkæle sig.
Skiltet viser at Mehmet sælger andre ting end en god shawarma, men jeg er i løbet af de vel ca. 10 år jeg er kommet der endnu ikke nået til andet end shawarmaen, pålidelige kilder siger dog at resten også er godt.
− JMD

King of Kebab

Jeg har spist usandsynligt mange durum med shawarma mellem kl 02-05 på King of Kebab. Det er ubestridt den hurtigste, hyggeligste og snakkesageligste betjening på nørrebrogade… Og så er det faktisk også rigtig god durum med både tomat og agurk udover den obligatoriske salat og dressing. Falafellen er også at anbefale, men der har jeg ikke så meget at sammenligne med, er en shawarma boy. Priser 30-35 kroner afhængig af tidspunktet…
− Iver

Boys
Boys shawarma er så tæt man kommer på et grillbars-unikum i København. Stedet formår nemlig at skille sig ud fra mængden ved at have et komplet vanvittigt navn i en branche der ellers normalt gør sig bemærket ved dens trivielitet på området! Store props til boys for denne tiltrængte nytænkning!
Nå ja, deres mad er forresten også glimrende og betjeningen er i højeste klasse!
-Ræven

Reklamer

Der er lukket for kommentarer.

%d bloggers like this: